YVES ROCHER: AUGALINĖS KOSMETIKOS LINIJA KURI IŠLIKO IKI ŠIOL.

YVES ROCHER: AUGALINĖS KOSMETIKOS LINIJA KURI IŠLIKO IKI ŠIOL.

OVALE LIFTING.
Patirkite dvigubą veido stangrinimo efektą su OVALE LIFTING asortimentu.
Yves Rocher žalioji knyga 2012 Naujiena - Ovale Lifting. Produktai, kurių sudėtyje yra šaltalankių ekstrakto, kuris suteikia dvigubą stangrinimo efektą. Suteikia gilų ir tikslų veido kontūrą, stimuliuoja 3 pagrindinius vidinės odos komponentus: kolageną, elastiną ir hialurono rūgštį. Dėl to veido kontūras tampa daug tikslesnis, atgauna apimtį ir elastingumą.
Lifting Vegetal.
Atkuria veido ovalo formą su stangrinimo efektu.

Ovale Lifting linija buvo pakeista Lifting Vegetal linija. Mūsų veidai keičiasi su amžiumi. Bėgant metams veido geometrija praranda ryškumą. Dėl hormonų trūkumo sumažėja elastingumas. Naujoji Yves Rocher Lifting Vegetal linija siekia nuodugniai išspręsti šią problemą. Produktų paskirtis - neutralizuoti ir atkurti nukritusią veido apačioje esančią odą.

Su amžiumi keičiasi ovalo veido forma, veido raumenys praranda jėgą, oda atsipalaiduoja.

Yves Rocher kosmetikos ekspertai atrado veikliąją medžiagą, galinčią pakeisti šį procesą ir pateikė moterims sprendimą, kaip atkurti ovalo formą. Naudojant liniją

Lifting Vegetal, kurioje yra iš laukinių žolelių gautų augalų analogas. Jis stiprina, tonizuoja ir stangrina odą, kad akimirksniu suteiktų stangrinimo efektą.

Lifting Vegetal linija susideda iš 4 produktų, apie kuriuos daugiau sužinoti galite čia: VEIDO PRIEŽIŪRA NUO ODOS SENĖJIMO – Pažymėta „LIFTING VEGETAL“ – hamamelis.lt

Istorija tęsis…

Back to blog