YVES ROCHER: AUGALINĖS KOSMETIKOS PLĖTROS ISTORIJA! - tęsinys..

YVES ROCHER: AUGALINĖS KOSMETIKOS PLĖTROS ISTORIJA! - tęsinys..

„Grūdų vertė prasideda nuo žemės kokybės“, - Yvesas Rocheris.
„Grūdų vertė prasideda nuo žemės kokybės“, - Yvesas Rocheris.
Prekės ženklas pagrįstas ekologinio ūkininkavimo idėja. Bendrovei priklauso 44 hektarai laukų, kuriuose augalai auga natūraliai, laisvai ir gausiai. Prancūzijos La Gacilly kaime 1/3 žaliavos užauginama augalams kurti kosmetikoje.
Rieux regionas yra atsakingas už makiažą, Ploërmel - už kvepalus, o La Gasilly - už odos priežiūros produktus. Villeneuve regione - gaminamos žaliavos. Visus regionus vienija požiūris į gamtą kaip į grožio šaltinį. Gėlės ir žalumynai yra kruopščiai renkami, rūšiuojami, džiovinami, tuomet yra atliekami testai - nes ne visi jie būna įtraukti į kosmetiką.
Villeneuve yra viena iš keturių mūsų gamyklų.

Gamyklos plotas yra 27 tūkst. m2, joje dirba apie 450 žmonių, o kasmet pagaminama 31 tonų žaliavos. Kiekvieną dieną 15 sunkvežimių išveža žaliavas į gamyklas.

Žaliavas rūšiuoja pirmos klasės specialistai. Atskyrimas specialia apsaugos sistema, laikymas specialiose saugojimo patalpose, taip užtikrinant sterilumą. Įrangos laboratorijose chemikai-technologai parenka reikiamus komponentus ir juos sumaišo. Medžiagos yra apdorojamos specialiose 3, 6 ir 12 tonų talpyklose, autoklavuose ir kompresoriuose. Pagaminti gaminiai yra išbandomi atliekant įvairius bandymus. Tiriant fizinę ir cheminę kosmetikos sudėtį bei efektyvumą. Iš 20–30 kompanijos laboratorijose sukurtų formulių naujam gaminiui parenkamas tik vienas produktas.
Vidutiniškai nuo tyrimų pradžios iki gamybos užtrunka apie dvejus metus.

Supakuoti ir suvynioti gaminiai pristatomi į 80 pasaulio šalių. Tuo pačiu metu Paryžiaus biure gimsta naujos idėjos, o įmonės sėja laukus, kad netrukus įsigytų naują ekologišką derlių - natūralią augalinę kosmetiką.

Istorija tęsis…
Back to blog