YVES ROCHER: GYVENIMAS SU AUGALINE KOSMETIKA

YVES ROCHER: GYVENIMAS SU AUGALINE KOSMETIKA

Augalinė kosmetika - tai produktai ir estetinė priežiūra, kurioje sutelkta visa Gamtos jėga.
Ji atspindi nepakartojamas ir neprilygstamas jūsų grožio žinias. Augalinė kosmetika ne tik skiriasi nuo kitų, bet ir pranoksta jas, nes tai suteikia jums: didžiulę gyvybės jėgą, didžiulį malonumą ir orų požiūrį
5 Aktyvūs principai.
hamamelis.lt
1. Augalas - sukurkite visas vaistažoles.
Sintetinių ingredientų naudojimo sumažinimas iki minimumo ir kuo daugiau pirmenybės teikiant augalinės kilmės biologiniams ingredientams. Yves Rocher garantuoja savo kosmetikos efektyvumą. Daugiau nei 1100 ingredientų skirtumų, gautų iš augalų pasaulio pritaikyti kosmetinei aplinkai ir yra įtraukti į jų sudėtį.
hamamelis.lt
2. Augalas - naudokite visus augalų turtus.

Laboratorija po atviru dangumi, unikalių spalvų paletė, begalinė erdvė - augalų pasaulis išlieka nuolat atnaujinamas Yves Rocher įkvėpimo ir kūrybos šaltinis. Jis yra didesnis už paprastą ingredientą, kurį suteikia gamta.
hamamelis.lt
3. Augalas - kontroliuojamas. Garantuoja saugumą ir kokybę!

Yves Rocher augalinės kosmetikos tyrėjai neleidžia gaminti jokių ingredientų, kurių saugumas ir efektyvumas nebuvo įrodytas arba patikrintas. Be to, etnobotaniniai kultūros auginimo ir rinkimo tyrimai bei kontrolė garantuoja žaliavų kokybę ir saugumą. Visi produktai yra išbandyti - efektyvumui ir perkeliamumui.
hamamelis.lt
4. Augalas - globojamas.

Augalų apsauga, neleidžiant jiems išdžiūti, yra iššūkis, kurio mes tvirtai ėmėmės saugodami aplinką. GMO (genetiškai modifikuotų organizmų) ir nykstančių augalų atveju jų naudojimas yra griežtai draudžiamas. Taip pat atkreipiant dėmesį į tai, kad Yves Rocher prekės ženklas ekologišku metodu augina augalus La Gacilly, 44 ha sertifikuotuose laukuose.
hamamelis.lt
5. Augalas - visiems.

Kurti grožį, prieinamą kiekvienai moteriai. Gamta priklauso visiems, ji yra dosni ir prieinama. Pasikliaudami šiuo modeliu, Yves Rocher kuria savo santykius su moterimis. Kontroliuoti kiekvieną žingsnį (derliaus nuėmimas, gamyba ir platinimas), kontroliuoti produktų kainas taip pat kruopščiai, kaip ir kokybę, siekis: kurti grožį, prieinamą kiekvienai moteriai be išimties.
GYVENKITE HARMONIJOJE. Tai reiškia jauskitės graži, suteikite sau viską kas geriausia. Gerbkite save palikdama ir skirdama laiko sau ir savo odos priežiūrai. Augalinė kosmetika buvo užauginta specialiai jums, nuostabiuose La Gacilly laukuose ir soduose, ir yra tapusi sąjungininke. Yves Rocher kiekviename augale randa unikalių savybių, nepaisant išvaizdos ar rūšies.

Istorija tęsis…
Back to blog