YVES ROCHER: PIRMOJI AUGALINĖS KOSMETIKOS LINIJA..

YVES ROCHER: PIRMOJI AUGALINĖS KOSMETIKOS LINIJA..

BIO CULTURE.
Viena iš pirmųjų Yves Rocher augalinės kosmetikos kolekcijų gavo ECOCERT sertifikatą, COSMEBIO sertifikatą ir šia linija pavyko gaminti produktus be nulinių likučių (CO2).

BIO CULTURE dėka 1997 m. Yves Rocher gavo trigubą sertifikatą - kokybės, saugos ir aplinkosaugos srityse (ISO 9001, SAS 18001, ISO 14001).
hamamelis.lt
* Paveikslėlyje parodyti BIO CULTURE produktai
Unikalios turtingos BIO CULTURE žinios ir patirtis La Gacilly (Prancūzija) laukuose apie 1977 metus (44 hektarai) leido sodinti ir auginti įvairias augalų rūšis, kurios vėliau galėjo būti naudojamos kuriant tokius produktus kaip medetkos, arnika, alyvuogės ir kt.

Gamta dažnai yra nenuspėjama, todėl, norėdami gauti reikiamą kiekį kokybiškų augalų, augalų rūšių tiekėjai turi griežtai laikytis mūsų reikalavimų dėl kokybiškų augalinių medžiagų ir sėklų tiekimo.

Yves Rocher augalinės kosmetikos tyrėjai surinko apie 19 ištraukų iš augalų, išaugintų Bio-Culture. Tada jie buvo sujungti į abipuses kompozicijas, kad patenkintų odos, turinčios didžiausius sugebėjimus, poreikius, praleidžiant kiekvieną jūsų grožio akimirką ir gaunant akivaizdžius rezultatus.

Sukūrę augalinės kosmetikos liniją BIO CULTURE, Yves Rocher specialistai ne tik pasiekė aukščiausius ECOCERT reikalavimus, bet ir juos gerokai viršijo: 98% natūralių ingredientų - 95% reikalingų, 85% BIO ingredientų - 10% reikalingų.

Kosmetikos linija buvo 100% natūrali, tačiau ekologiški ingredientai paprastai yra bent apie 15 kartų brangesni nei įprasti ingredientai. Bet dėka to, kad visus gamybos etapus, nuo derliaus nuėmimo iki pardavimo, atliko pats Yves Rocher, jis galėjo pasiūlyti BIO CULTURE produktų liniją priimtina kaina. Tai suteikė galimybę kiekvienai moteriai visame pasaulyje įsigyti grožio produktų!

tęsinys tęsiasi..
Back to blog