YVES ROCHER: AUGALINĖS KOSMETIKOS KŪRĖJO ISTORIJA

YVES ROCHER: AUGALINĖS KOSMETIKOS KŪRĖJO ISTORIJA

Jis buvo tikras atradėjas.

Ponas Rocheris buvo labai universalus žmogus, turintis įvairių interesų. Šiandien mes kalbėsime apie jo unikalią grožio ir meilės gamtai viziją.

Yves Rocher nėra tik kosmetikos prekės ženklas. Tai žmogaus, turinčio neįprastą grožio viziją, vardas, susiformavęs prieš 60 metų ir toks pat svarbus ir šiandien.

Gerbiamasis Yvesas Rocheris sukūrė prekės ženklo pagrindą, skatindamas moteris likti ištikimomis sau ir būti arčiau gamtos. Jis tikėjo, kad „nepaisant amžiaus, tai yra mūsų gyvenimo tikslas ir šios vertybės laikui bėgant nesikeis“.

Savo idėjų sėkmę jis siejo su jėga, ištverme, toliaregiškumu ir puikia Bretanės regiono gamta, kuri jį įkvėpė. Jis taip pat sakė: "Kuo daugiau mokslo vystosi, tuo daugiau priežasčių mums sugrįžti į gamtą".

yves rocher hamamaelis.lt*Paveikslėlyje parodytas prekės ženklo kūrėjas Yvesas Rocheris


Yveso Rocherio gimimas ir vaikystė prabėgo La Gacilly kaime, Prancūzijos Bretanės regione.

Prieš tapdamas pramoninės kosmetikos, kaip mes ją šiandien pažįstame, ekspertu, Rosheris buvo mažas berniukas, gyvenęs Saint Vincent gatvėje La Gacilly kaime, Prancūzijoje. Gimė 1930 m. Balandžio 7 d. Būdamas berniukiu, jis dažnai sirgo, todėl tėvai nusprendė jį perkelti į mokymąsi namuose. Priešingu atveju jis turėjo nerūpestingą ir laimingą vaikystę: užaugo su vyresniąja seserimi ir dažnai žaidė Broceliande miške netoli La Gacilly laukų kaimo.

Jo tėvas dirbo skrybėlių gamintoju. Jo parduotuvė buvo pirmame namo aukšte, kuriame gyveno visa Rocherių šeima. Štai kur gimė stiprus Yveso Rocherio verslo instinktas.
yves rocher hamamelis.lt

Būdamas 14 metų Rocheris patyrė tėvo netektį. Paguodą jis rado tik Gamtoje - tai padėjo jam rasti ramybę sieloje. Tuo metu jis suprato teigiamą ir reikšmingą poveikį, kurį Gamta daro mūsų suvokimui apie mus supantį pasaulį ....

Taip gimė Augalinės Kosmetikos idėja!

Istorija bus tęsiama ...

Back to blog