YVES ROCHER: AUGALINĖS KOSMETIKOS LINIJA KURI IŠLIKO IKI ŠIOL.

YVES ROCHER: AUGALINĖS KOSMETIKOS LINIJA KURI IŠLIKO IKI ŠIOL.

Bio - Calmille.
Augalinio betaino ir ramunėlių ekstrakto deriniu.
Tai buvo viena pirmųjų Yves Rocher kosmetikos linijų jautrios odos savininkėms. Tam, kad moterys turinčios jautrią odą, jaustųsi apsaugotos, Yves Rocher Augalinėje biologijos laboratorijoje sukūrė produktus, kuriuose yra augalinio betanino ir ramunėlių, kad jos apsaugotų ir nuramintų odą.
Vaistinės ramunėlės pasižymi priešuždegiminėmis ir raminančiomis savybėmis, todėl ypač tinka jautriai odai. Jos auginamos La Gacilly kaime, Prancūzijoje. Jos yra prižiūrimos tik biologiniais metodais, nuimamos rankomis arba naudojant mechanines pagalbines priemones. Po surinkimo augalai džiovinami džiovykloje su karštu oru. Tokiu būdu apdoroti augalai vėliau naudojami ekstraktams ruošti. Užaugę augalai suteikia žaliavos prekės ženklo produktams.
Pure Calmille.
hamamelis.lt
* vienas iš pirmųjų Pure Calmille produktų linijos dizainų
Sukūrus kitą Yves Rocher liniją su organinėmis ramunėlėmis iš Bio - Calmille, ji perėjo į Pure Calmille liniją. Pagrindinis ingredientų komponentas buvo organinė ramunėlė dėl gydančių ir raminančių savybių. Pagal ekologišką metodą jos buvo auginamos ir La Gacilly laukuose. Apdorojant žemę tik natūraliais komponentais, naudojant natūralius mineralus ir trąšas.
Pure Calmille linija išliko iki šių dienų, tik buvo pakeistas gaminių vizualinis dizainas, patobulinant kompoziciją.
hamamelis.lt
* Paveikslėlyje parodytas naujas Pure Calmille linijos gaminio dizainas
Tiek ši linija, tiek jos vedinys, kaip ir Sensitive Camomile yra linijos, kurios yra labai paklausios ir išlikusios iki šių dienų. Tai yra daugybę metų tobulinti produktai, patobulinti formulėmis tam, kad suteikti viską kas geriausia jautrios odos savininkėms!

Istorija tęsis…
Back to blog