YVES ROCHER: AUGALINĖS KOSMETIKOS LINIJA KURI IŠLIKO IKI ŠIOL.

YVES ROCHER: AUGALINĖS KOSMETIKOS LINIJA KURI IŠLIKO IKI ŠIOL.

Soin Clarifiant.
„Išsaugokite savo odą sveiką“

Valomoji linija mišriai ir riebiai odai. Yves Rocher augalinės kosmetikos ekspertai sukūrė visą Soin Clarifiant produktų asortimentą, kuriame naudojami valomieji augalų eteriniai aliejai ir greipfrutų ekstraktai, padedantys subalansuoti odos tekstūrą.

Eteriniai aliejai kartu su greipfrutų ekstraktu turi antibakterinių ir valomųjų savybių, padeda odai atgauti sveiką išvaizdą.

Sebo Vegetal.
"NE riebiam odos blizgesiui"

Soin Clarifiant buvo pakeistas Sebo Vegetal asortimentu. Yves Rocher augalinės kosmetikos mokslininkai pagrindiniu ingredientu pasirinko Baikalo šaknies šalmo miltelius dėl savo unikalių savybių, suteikiančių mišriai odai, linkusiai į riebumą, tolygų atspalvį be riebumo.

Asortimentą sudaro septyni valomieji ir odą drėkinantys produktai, kurių pagrindą sudaro Baikalo milteliai. Tikslas buvo sureguliuoti odos riebalų kiekį, tuo pačiu užtikrinant reikiamą drėkinimą.

* Paveikslėlyje parodytas šiandieninis Sebo Vegetal produktų dizainas.

Yves Rocher augalinės kosmetikos ekspertai patobulino ir pakeitė formulę, įtraukdami borealinės arbatos miltelius kaip pagrindinį ingredientą dėl savo savybių, kurios atkuria odos pusiausvyrą, kontroliuoja riebų blizgesį, subalansuoja riebalų gamybą ir pagerina odos tekstūrą.

Asortimentą sudaro šeši valomieji ir odą drėkinantys produktai, kurie yra labai paklausūs tarp klientų. Ši linija labai veiksmingai pašalina nepageidaujamą odos blizgesį, reguliuoja ir stabilizuoja sebumo lygį.

* Sebo Pure Vegetal asortimentas paveikslėlyje

Be Sebo Vegetal linijos, Yves Rocher augalinės kosmetikos ekspertai užbaigė ir sukūrė Sebo Pure Vegetal liniją su borealinės arbatos milteliais, kuri pašalina trūkumus dėl savo antibakterinių ir valomųjų savybių bei 100% žolelių salicilo rūgšties, kuri efektyviai kovoja su odos dėmėmis, pavyzdžiui inkštirais ar spuogais.

Abi šios nuostabios linijos - Sebo Vegetal ir Sebo Pure Vegetal - yra specialiai sukurtos, kruopščiai išvystytos mišriai ir riebiai odai, sveikai ir gražiai odai!


istorija tęsis..

Back to blog