YVES ROCHER: AUGALINĖS KOSMETIKOS LINIJA KURI IŠLIKO IKI ŠIOL.

YVES ROCHER: AUGALINĖS KOSMETIKOS LINIJA KURI IŠLIKO IKI ŠIOL.

Hydra Specific.
„Intensyviam odos drėkinimui“.
Yves Rocher augalinės kosmetikos mokslininkai sukūrė Hydra Specific liniją sausai ir dehidratuotai odai. Raganų lazdyno vanduo buvo pasirinktas kaip pagrindinė veiklioji medžiaga dėl savo unikalių savybių, suteikiančių gaivumo pojūtį, atkuriančių veido spalvą ir suteikiančių odai elastingumo. Taip pat, klevo sulos koncentratas, kuris padeda atjauninti odą, ramina odą ir mažina stresą. Atraskite nesugadintą savo odos grožį.
Hydra Vegetal.
- Numalšinkite savo odos troškulį!
Laikui bėgant Hydra Specific pasikeitė į Hydra Vegetal liniją, kuri greitai susilaukė didelio susidomėjimo ir sulaukė didelės sėkmės. Yves Rocher augalinės kosmetikos ekspertai pasirinko Kanados klevo ir Meksikos mėlynosios agavos sulčių derinį kaip pagrindinius ingredientus, kurie kaupia ir sulaiko drėgmę odos ląstelėse. Atkuria odą iš vidaus ir suteikia jai natūralaus švytėjimo.
Normali ir mišri oda, kaip ir bet kuris kitas odos tipas, turi savo ypatybes. Taigi švelnus drėkinimas ir švelnios tekstūros priežiūra yra raktas į natūralios pusiausvyros išlaikymą.
* Nuotraukoje nurodyta Hydra Vegetal Linija, šiuo metu
Sveikai veido odai, svarbu drėkinti kūną tiek iš vidaus - vandeniu ar žolelių arbatomis, tiek iš išorės, naudojant produktus, tinkančius specialiems mūsų odos tipo poreikiams. Yves Rocher augalinės kosmetikos ekspertai patobulino Hydra Vegetal drėkinamąją liniją, pagrįstą Edulio ląstelinio vandens ekstraktu, kad oda būtų aprūpinta reikiamu vandens kiekiu ir išliktų gaivi bei gyvybinga. Edulis turi galimybę sulaikyti vandenį ir išlaikyti jį odoje iki 48 valandų.
Hydra Vegetal linija tinka visų tipų odai. Liniją sudaro produktai, skirti natūraliam ir raminančiam odą valymui, tonizavimui ir drėkinimui.
* Nuotraukoje pavaizduoti Pure Algue drėkinančios linijos produktai
Be Hydra Vegetal linijos, Pure Algue produktų linija sukurta siekiant drėkinti, atnaujinti ir atjauninti odą. Produktų asortimento esmė yra didžiulė vandenynų galia. Jų formulė paremta deguonį praturtinančiomis ir antioksidacinėmis savybėmis pasižyminčiais Tetraselmis dumbliais, kurie pagerina odos ląstelių regeneraciją.

Turtinga Yves Rocher botanikų ir tyrinėtojų komanda ieško įvairių augalinės kilmės veikliųjų medžiagų, kurios padėtų įveikti visas nepalankias sąlygas, su kuriomis susiduria moterys, siekdamos būti gražios. Gamta yra daugiau nei įkvėpimo šaltinis, ji yra proceso esmė.

Istorija tęsis…
Back to blog