YVES ROCHER: AUGALINĖS KOSMETIKOS LINIJA KURI IŠLIKO IKI ŠIOL.

YVES ROCHER: AUGALINĖS KOSMETIKOS LINIJA KURI IŠLIKO IKI ŠIOL.

Anti Age Global.
Yves Rocher Anti Age Global linija su vietinėmis augalų ląstelėmis.
* Nuotraukoje parodyti pirmieji Anti Age Global linijos produktai.
Išskirtinis Anti Age Global asortimentas - odos priežiūra nuo su amžiumi susijusiais pokyčiais. Kovoja su pagrindiniais senėjimo požymiais: drėkina odą, lygina raukšles, padidina odos elastingumą, suteikia odai švytėjimo, atjaunina, pašalina tamsius ratilus ir maišelius po akimis. Linija skirta odos atjauninimui.
Yves Rocher augalinės kosmetikos ekspertai pasirinko naudoti formulę kaip pagrindinę naujosios kartos 4G kamieninių ląstelių sudedamąją dalį. Dėl šios priežasties augalai turi galimybę atsinaujinti, taip pat tai turi įtakos pagrindiniams senėjimo požymiams, nes jie yra fenomenalios formulės dalis.
* Nuotraukoje nurodyta Anti Age Global linija dabar
Labai gera ir stipri linija kovojanti prieš senėjimo požymius. Yves Rocher kosmetikos tyrinėtojai pakeitė kompoziciją ir kaip pagrindinę veikliąją formulės sudedamąją dalį pasirinko alyvinių pumpurų nektarą, pasižymintį unikalia savybe skatinti odos ląstelių regeneraciją ir sumažinti neigiamus streso požymius. Jis stipriai veikia odos senėjimo požymius ir veikia vidinius odos paviršius.
Padaro odą lygesnę, spindinčią ir vizualiai jaunesnę!

Anti Age Global dieninis serumas veikia kaip atjauninantis korektorius, kuris akimirksniu išlygina odą. Formulę papildo saldymedis padedantis kovoti su pigmentacija ir alyvinių pumpurų nektaras.

Anti Age Global naktinio serumo sudėtyje yra 2 kartus daugiau alyvinių augalų nektaro ir vertingų augalinių aliejų, tokių kaip simondsijų aliejus. Šilkinė, minkšta ir greitai įsiskverbianti tekstūra, idealiai sujungianti serumą ir tauriuosius aliejus.
All Anti Age Global linija veikia giliuosius odos sluoksnius, visiškai atjaunina ląsteles per 72 valandas ir pagerina tarpląstelinius ryšius, užtikrindama idealią odos sluoksnių apykaitą. ⠀

Istorija tęsis…
Back to blog