YVES ROCHER - BLAKSTIENŲ TUŠO PLĖTRA.

YVES ROCHER - BLAKSTIENŲ TUŠO PLĖTRA.

YRIA.
Švelnus ilginantis tušas.
* linijos YRIA tušas
Viena iš pirmųjų makiažo linijų - YRIA. Yves Rocher augalinės kosmetikos ekspertai dėl drėkinančių savybių pagrindine veikliąja medžiaga pasirinko ryžių aliejaus ekstraktus. Dėl kompozicijos blakstienų tušas akivaizdžiai prailgina blakstienas, gražiai jas atskiria specialiu šepetėliu. Jis suteikia natūralią išvaizdą.
Couleurs Nature.
"Tušas, kuris traukia visus žvilgsnius į tave!"
* linijos Couleurs NATURE tušas, mėlynas
Couleurs Nature ryškus blakstienų tušas (MASCARA ĖCLAT) su skirtingais spalvų tonais ryškioms akims. Kreminė tekstūra leidžia greitai išdžiūti ir yra labai patvari. Blakstienų tušas, kuris padaro blakstienas storesnėmis (MASCARA RECOURBANT AT VOLUMATEUR).

Sudėtyje yra du aktyvūs komponentai - agavos sultys ir migdolų baltymai. Visi žvilgsniai bus nutraukti į tave!
Blakstienų tušas Longueur 360.
Mascara Volume Employ.
Pirmą kartą Yves Rocher ekspertai pagamino šukas su sferiniu galu, kuris leidžia pasiekti net mažiausius blakstienas. 100% nudažo kiekvieną blakstieną, todėl jos tampa ilgesnės ir užtikrina patvarumą iki 12 valandų.
Mascara Volume blakstienų tušas ryškioms apimtims. Švelniai pasiekia kiekvieną blakstieną, jame esantis ryžių vaškas atkuria blakstienas ir suteikia joms apimties. Specialus šepetėlis garantuoja, kad blakstienos taps storesnės ir ilgesnės.

Sexy Pulp.
Blakstienų tušas Ultra Volume.
2012 metais Yves Rocher augalinės kosmetikos ekspertai sukūrė naujovę Sexy Pulp tušą, kurio pagrindinė paslaptis buvo jo šepetėlis su storais šereliais, kruopščiai nudažantis visas blakstienas, jų nesulipdant kartu ir suteikiant kiekvienai iš jų apimtį! Formulės pagrindas yra Kaurnaubos vaškas, kuris suteikia neprilygstamą apimtį išraiškingai ir nuostabiai!
Vertige Volume.
''Blakstienos padidėja nuo pat pirmo naudojimo.''
Vertige Volume blakstienų tušas išryškina apimtį. Kosmetikos ekspertai iš Yves Rocher pasirinko Elemi dervą, kuri fiksuoja ir struktūrizuoja blakstienas. Suteikia jausmingą išvaizdą net iki 12 valandų.
Naujausias tušas.

Yves Rocher ekspertų naujovė.
Visiškai naujas Yves Rocher blakstienų tušas yra sukurtas tam, kad moterys, turinčios net jautriausias akis ir nešiojančius kontaktinius lęšius, jaustųsi gražiai, bet tuo pačiu ir patogiai!
Kosmetikos ekspertai pasirinko naudoti blakstienas maitinantį organinį ricinos aliejų ir ekologišką rugiagėlių vandenį, kuris ramina ir suteikia komfortą net ir jautriausioms akims.
4 naujų tipų tušas: VOLUME, LONGUEUR, COURBE, METAMORPHOSE.
Išryškinkite akis naudodami vieną iš mūsų naujų tušų! Yves Rocher tušai: MAKE-UP AKIMS – Pažymėta „Tušas“ – hamamelis.lt
Back to blog