Yves Rocher - toninio kremo kūrimas.

Yves Rocher - toninio kremo kūrimas.

YRIA.
Teint Rayonnant - toninis kremas.
* linijos YRIA toninis kremas
Vienas iš pirmųjų kremų, sukurtų Yves Rocher augalinės kosmetikos ekspertų, buvo iš YRIA linijos. Jo pagrindiniai ingredientai buvo žaliosios arbatos ekstraktai ir ženšenis. Kuris drėkina veidą, įsigeria į viršutinius epidermio sluoksnius. Apsaugo odą ir sukuria sveikos odos efektą. Švytinčio veido efekto sukūrimas.
Couleurs NATURE.
"Veido spalva kaip sapnas".
* nuotraukoje vienas iš Couleurs NATURE pagrindo kremų
Laikui bėgant Yves Rocher pridėjo YRIA į Couleurs NATURE liniją, kad oda būtų lygi ir graži, suteikdama idealų odos toną net iki 14 valandų. Kompozicijos pagrindas buvo ryžių ekstraktas, kuris suteikia odai natūralų švytėjimą.
Rayonnant Jeunesse.
Augalinės kosmetikos naujovė „Ryškumas ir jaunystė“.
* Royannant Jeunesse toninis kremas
Yves Rocher prekės ženklas pirmą kartą sukūrė makiažo liniją veidui, pridėdamas rožių aliejaus vaško, taip suteikdamas akimirksniu atjauninantį efektą. Matinei ir šilkiniai odai.
Zero Default.
Toninis kremas - skystas „Be trūkumų“.
Zero Default linijos pagrindas suteikia šilkinį ir švelniai matinį efektą. Stabilumo palaikymas 14 valandų. Dėl stabilių mineralinių fitopigmentų, įtrauktų į kompoziciją.
Dabar matome šį produktą parduotuvių lentynose.
* Rayonnant Jeunesse
Yves Rocher kosmetikos ekspertai sukūrė pirmuosius glotninančius perlus ir rožių vašką su optine veido korekcija, suteikiančia tiesioginį jaunatvišką efektą. Oda iš karto tampa lygesnė, veido spalva spinduliuoja jaunyste!
* Zero Default Confort
Yves Rocher kosmetikos ekspertai pasirinko praturtinti formulę 1000 raminančių rožių aliejumi, tinkančiu bet kokiam sezonui, bet kokiai progai, net ir sausiausiai odai. Ramina ir maitina odą, suteikdama jai komforto jausmą visą dieną.
* BB PEAU PARFAITE
Naujausia odos pagrindo linija - BB PEAU PARFAITE!
Yves Rocher augalinės kosmetikos tyrinėtojai pasirinko žaliųjų ryžių ekstraktą dėl savo apsauginių savybių ir derina jį su išlyginančiais pigmentais, kad būtų tolygus odos atspalvis ir natūralus spindesys.
Toninis kremas, pasižymintis įvairiomis savybėmis.

Daugiau apie kiekvieno tipo toninius kremus rasite ČIA:
MAKE-UP VEIDUI – hamamelis.lt
Back to blog