YVES ROCHER: AUGALINĖS KOSMETIKOS KŪRĖJO ISTORIJA! - tęsinys..

YVES ROCHER: AUGALINĖS KOSMETIKOS KŪRĖJO ISTORIJA! - tęsinys..

Grožis prieinamas kiekvienam!

Yvesas Rocheris nenorėjo apsiriboti vienu kremu. Jis norėjo sukurti grožį, kuris būtų prieinamas kiekvienai moteriai! Ne tik kainos, bet ir geografinės prasmės požiūriu - moterys iš Prancūzijos provincijų ir kaimo norėjo pasirūpinti savimi, ne mažiau nei moterys iš miesto.

Yves Rocher hamamelis.lt

Taip gimė pirmasis kremas, pagamintas iš laukinių ramunėlių - gėlės, pasižyminčios raminančiomis ir minkštinančiomis savybėmis. Šį kartą tai buvo kosmetika, todėl vaistininkai nebeturėjo problemų.

Pradžioje Yveso Rocherio kosmetika buvo parduodama tik paštu ir dar nebuvo parduotuvėse. Tačiau šio kremo paklausa didėjo kiekvieną dieną. Pirkėjams labai patiko, kad jų naudojama kosmetika yra natūrali ir sukurta augalų ir natūralių ingredientų pagalba. Panaudojusios Yves Rocher kosmetiką, moterys iškart pajuto ir pamatė veiksmingus rezultatus.

Yvesas Rocheris pradėjo kurti „Žaliojo grožio knygą“, kuri paskatino moteris likti ištikimomis sau ir atspindėjo savo unikalią kiekvienos moters grožio viziją, nepriklausomai nuo amžiaus, kilmės ar socialinės padėties.

Pirmąjį savo patentą naujajai parfumerijai - kosmetikos gaminiui - Yvesas Rocheris gavo tais pačiais 1959 m. Kai vos tik atsidarė jo kosmetikos kompanija.

Yves Rocher hamamelis.lt

* Paveikslėlyje pavaizduotas brangusis Yvesas Rocheris jaunystėje

 


Tolesnė Yves Rocher plėtros istorija bus tęsiama ..

Back to blog