YVES ROCHER: AUGALINĖS KOSMETIKOS KŪRĖJO ISTORIJOS TĘSINYS...

YVES ROCHER: AUGALINĖS KOSMETIKOS KŪRĖJO ISTORIJOS TĘSINYS...

Augalinės Kosmetikos pradžia.

 - Paveikslėlyje parodyta Ficaria verna arba Mažoji Ugniažolė.


Augalinės Kosmetikos pradžia turi labai įdomią istoriją.
Viskas prasidėjo 1950-ųjų metų pradžioje. Kai gydytojas parodė ponui Rocheriui slaptą eliksyro receptą iš Ficaria verna šaknies, paprastai žinomos kaip Mažoji Ugniažolė.
Šis vaistas buvo labai efektyvus vaistas gydant venas. Remdamasis šiuo eliksyru, Yvesas Rocheris paruošė labai veiksmingą kremą.

yves rocher hamamelis.lt

-Paveikslėlyje matosi vaizdas iš Yveso Rocherio virtuvės.

Pirmasis gydomasis kremas, kurį jis pradėjo gaminti mamos virtuvėje. Daugelis konkurentų - įvairių vaistininkų - nebuvo patenkinti jo sėkme ir pradėjo skųstis. Todėl Rocheris buvo reguliariai kviečiamas į teismą. Tačiau ši kliūtis jo nesustabdė, priešingai - jo motyvacija tik didėjo.

Laikui bėgant kremas dar labiau išpopuliarėjo, o kaimyninių kaimų žmonės ėmė jį užsisakinėti vis dažniau. Yvesas Rocheris pradėjo jį siųsti paštu - ir tai buvo Augalinės Kosmetikos atsiradimo pradžia!

Pradžioje jis neturėjo didelės gamybos apimties ir daug pinigų, tačiau labai norėdamas Yvesas Rocheris nusprendė stumti savo idėją ir pasiekti viršūnę.
Planas buvo paprastas: pradėti skelbti skelbimus nacionalinėje spaudoje ir pardavinėti jo stebuklingą kremą paštu. Idėja sulaukė didžiulės sėkmės!

Taip gimė Augalinė Kosmetika!

Tolesnė Yveso Rocherio plėtros istorija bus tęsiama ..

Back to blog