YVES ROCHER: AUGALINĖS KOSMETIKOS LINIJA KURI IŠLIKO IKI ŠIOL.

YVES ROCHER: AUGALINĖS KOSMETIKOS LINIJA KURI IŠLIKO IKI ŠIOL.

PRO-RETINOL 100% VEGETAL+ ENZYMES DE JEUNESSE
„Pažadink jaunystės energiją“.
PRO-RETINOL 100% VEGETAL+ ENZYMES DE JEUNESSE buvo viena iš pirmųjų Yves Rocher linijų, kuri kovojo su pirmaisiais senėjimo požymiais ir išsaugojo jaunystę. Yves Rocher augalinės kosmetikos laboratorijoje atidarytas unikalus kompleksas, pagrįstas 100% Pro-retinolio augalais ir natūraliais fermentais. Fermentai yra ląstelių regeneracijos pagrindas ir raktas, padedantis pašalinti senėjimo požymius. Tai buvo pirmoji unikali linija kovojanti su besikeičiančiais metų laikais, nepalankiu aplinkos veiksnių poveikiu odai.
ELIXIR 7.9
Kovos su senėjimu naujovės.
PRO-RETINOL 100% VEGETAL+ ENZYMES DE JEUNESSE linija galiausiai buvo pakeista ELIXIR 7.9 linija tai 12 metų tyrimų rezultatas. 7 vaistažolių veikliosios medžiagos, 9 patentai prieš odos senėjimą. Šis neprilygstamas kompleksas sustiprina odos ląstelių veiklą, pagreitina jaunatviškos odos atstatymą. Viena iš veikliųjų medžiagų buvo moringos sėklų ekstraktas, kuris veikė kaip antioksidantas, efektyviai apsaugantis ląsteles nuo aplinkos poveikio.
ELIXIR JEUNESSE
Nedelsiant išvalyta nuo toksinų, jūsų oda tampa energinga ir veido spalva spindi.
ELIXIR 7.9 asortimentas pakeistas į ELIXIR JEUNESSE asortimentą. Patobulinta veiksminga anti-senėjimo gama, kovojanti su neigiamais aplinkos veiksniais - mėlyna šviesa nuo prietaisų, ultravioletine radiacija. Kosmetikos ekspertai Yves Rocher nusprendė naudoti stebuklingą Alpfoi augalo ekstraktą pagal formulę. Oda praturtinama deguonimi, veido oda tampa energingesnė ir spinduliuojanti, sumažėja raukšlės ir smulkios linijos. Alfoi ekstraktas lengvai įsigeria į odą ir padeda kovoti su senėjimą greitinančiais aspektais, tokiais kaip tarša, UV spinduliai, stresas ir nuovargis, skatina odos regeneraciją ir sukuria apsaugos nuo taršos sistemas.
Daugiau apie kiekvieną ELIXIR JEUNESSE produktą rasite ČIA: VEIDO PRIEŽIŪRA NUO ODOS SENĖJIMO – Pažymėta „ELIXIR JEUNESSE“ – hamamelis.lt
Istorija tęsis…
Back to blog