YVES ROCHER: AUGALINĖS KOSMETIKOS LINIJA KURI IŠLIKO IKI ŠIOL.

YVES ROCHER: AUGALINĖS KOSMETIKOS LINIJA KURI IŠLIKO IKI ŠIOL.

Riche kremas.
Su 10 aukštos kokybės aliejų raukšlėms išlyginti.
* Riche Creme produktų asortimentas paveikslėlyje
Anti-senėjimo linija Riche Creme po 50+. Sudėtyje yra 10 aukštos kokybės augalinių aliejų, tokių kaip saulėgrąžos, sezamas, kviečiai, rapsai ir kiti. Intensyviai maitina odą, atkuria gyvybinę ląstelių veiklą ir lygina raukšles. Produktų asortimente buvo gausu laisvųjų radikalų veikiančių medžiagų, taip pat vitaminų E, A ir F bei provitaminų. Kurie suteikia odai gerą savijautą, atjaunina odą ir daro ją lygią, išlygina raukšles.
Riche kremas.
"Odos tekstūros atkūrimas ir raukšlių pašalinimas".
* Kiti Riche Creme linijos produktai
Pirmąją Riche Creme liniją sudarė 10 aukštos kokybės augalinių aliejų, po kurių augalinės kosmetikos prekės ženklo Yves Rocher tyrėjai nusprendė praturtinti kompoziciją 30 vertingų aliejų, turinčių dosnių regeneruojančių savybių, kuriuose gausu veikliųjų medžiagų, kurios regeneruoja odą. Giliai maitinamas ir puikiai subalansuotas epidermis jausis atgimęs. Gilios raukšlės išlyginamos, oda įgauna gyvybingumo ir švelnumo.
Riche kremas.
Su 30 vertingų aliejų ir 1000 rožių aliejų.
*dabartiniai Riche Creme produktai
Mūsų botaninio grožio tyrimų ekspertai atrinko 30 vertingų aliejų, turinčių turtingų anti-senėjimo savybių. Šiandien jų neprilygstama patirtis leido įpilti neprilygstamo aliejaus, 1000 rožių aliejaus, kuris akivaizdžiai skatina odos regeneraciją. Po 50 metų odos struktūra atstatoma labai lėtai, o gilios raukšlės tampa pastebimos, todėl patobulinta Riche Creme linijos sudėtis geriausiai atitinka brandžios odos reikalavimus - ji suteikia gilų maitinimą, kovoja su ląstelių senėjimu, glotnumu ir natūraliu spindesiu.
Produktai turi ypač kreminę tekstūrą, kuri akimirksniu suteikia komfortą ir ramina odą, atkuria elastingumą ir intensyviai kovoja su giliomis raukšlėmis.
Daugiau apie kiekvieną Riche Creme produktą galite sužinoti ČIA:
https://hamamelis.lt/collections/frontpage/riche-creme
Istorija tęsis…
Back to blog