YVES ROCHER: AUGALINĖS KOSMETIKOS LINIJA KURI IŠLIKO IKI ŠIOL.

YVES ROCHER: AUGALINĖS KOSMETIKOS LINIJA KURI IŠLIKO IKI ŠIOL.

Serum Vegetal
"ORGANINIAI - AUGALINIAI HORMONAI".
* vienas iš pirmųjų Serum Vegetal linijos produktų
Yves Rocher linijos augalų hormonų serumas Bio-Vegetale, 100% augalinių hormonų kompleksas. 100% augaliniai hormonai aktyvina ir stimuliuoja ląstelių reguliavimo mechanizmą kuris kovoja su odos senėjimu.
Šis kompleksas atjaunina odą. Atraskite jaunatvišką savo odos galią.
Serum Vegetal 3.
"8 metų botanikos tyrimų rezultatas".
* paveikslėlyje parodytas vienas iš serijos Vegetal 3 linijos produktų
Bio-Vegetale serumo vegetatyvinių hormonų serija buvo patobulinta sukūrus Yves Rocher serumą Vegetal 3 nuo senėjimo, kosmetikos liniją, kurios pagrindą sudaro obuolių oligosacharidai, 8 metų darbo laboratorijose rezultatas.
Obuolių oligosacharidai turi 3 patentus Prancūzijoje ir visame pasaulyje, atitinkančius 3 pagrindines odos biologinės veiklos tyrimų sritis: natūralų spindesį ir glotnumą, raukšles ir stangrumą bei lyginamąjį poveikį. Veiksmingai kovoja su raukšlėmis ir natūralaus spindesio praradimu, atkuria odos stangrumą.
Serum Vegetal
„Intensyvi linija nuo odos senėjimo“.
* šiuo metu pavaizduota serijos Vegetal produktų linija, siūloma mūsų parduotuvių lentynose
Yves Rocher kosmetikos ekspertai iš serijos Vegetal 3 perėjo prie serijos Vegetal, kurios pagrindinė veiklioji medžiaga yra ledo augalų ekstraktas, aktyviai kovojantis su raukšlėmis. Ledo augalų ekstraktas papildytas šaltalankių sėklų ekstraktu, siekiant padidinti poveikį kovojant su raukšlėmis, kurio tikslas-pagerinti elastano ir kolageno gamybą, suteikiant odai elastingumo ir atkuriant ją. Oda atkuria tonusą ir elastingumą, taip pat natūralų tankį.

Daugiau informacijos apie kiekvieną Serum Vegetal produktą rasite ČIA: 
VEIDO PRIEŽIŪRA NUO ODOS SENĖJIMO – Pažymėta „SERUM VEGETAL“ – hamamelis.lt

Istorija tęsis…
Back to blog