YVES ROCHER: AUGALINĖS KOSMETIKOS PLĖTROS ISTORIJA! - tęsinys..

YVES ROCHER: AUGALINĖS KOSMETIKOS PLĖTROS ISTORIJA! - tęsinys..

Yves Rocher Žalioji Grožio Knyga.
hamamelis.lt
* Paveikslėlyje parodytas pirmasis Žaliosios Grožio Knygos leidimas
Pirmoji Yveso Rocherio „Žalioji Grožio Knyga“ buvo sukurta 1965 m.
Joje buvo pateiktas kosmetikos sąrašas, kuriame šiandien yra mažiausiai 500 produktų ir šis skaičius kasmet padidėja mažiausiai šimtu produktų... Taip pat įvairūs naudingi patarimai apie grožį ir sveikatą moterims.

Kaip jau minėjome anksčiau, nuo 1959 metų prekės buvo platinamos paštu, nes produktų dar nebuvo parduotuvės lentynose. Nuo to laiko garsūs Yveso Rocherio žodžiai: "Gamta yra grožio šaltinis!" tapo įmonės šūkiu.
Prekės ženklas toliau plėtojosi Yveso vaikystės vietoje La Gasilly kaime, kur buvo atidaryta pirmoji gamykla, kurioje jau dirbo apie 300 žmonių. Moteriškų grožio gaminių kūrimas, kuriant juos iš veikliųjų natūralių ingredientų, buvo pagrindinė užduotis, atsižvelgiant į gamtą ir tuo pačiu atkreipiant didelį dėmesį į aplinką.
hamamelis.lt
* paveikslėlyje rodomas šių dienų La Gacilly laukų vaizdas
1969 m. Paryžiuje buvo atidarytas pirmasis grožio centras arba parduotuvė.
hamamelis.lt
* Paveikslėlyje parodyta viena pirmųjų Yves Rocher parduotuvių
Yveso Rocherio 1965 m. Išleista „Žalioji grožio knyga“ tapo populiariausiu katalogu pasaulyje. 10 milijonų knygos egzempliorių buvo išplatinta 23 skirtingomis kalbomis.

Šiais laikais prekės ženklas persikėlė į interneto platformą. Kiekvienoje Yves Rocher prekės ženklo svetainėje rasite skyrių „VEIKITE GRAŽIAI“, kuriame išsaugotas Grožio knygos principas. Pateikiama informacija apie produktus, naujas produktų linijas, taip pat apie praktinius grožio patarimus.

Istorija tęsis ...
Back to blog